Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Depozitare pagina veche

depozitare constanta

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tot mai mari de depozitare obiecte de uz casnic, va oferim solutii de depozitare in Constanta.

Depozitarea se face in spatii special amenajate, cu un control strict al conditiilor, dar si cu securitate stricta pentru ca bunurile dumneavoastra sa va astepte asa cum ni le-ati predat.

Va putem depozita pe termen scurt, mediu sau lung orice obiecte de uz casnic ca: mobilier (unde va putem oferi si servicii de demontat si montat), cutii cu obiecte de uz casnic, jucarii ale celor mici sau mai mari, biciclete, motociclete, cutii goale ale obiectelor aflate in garantie, marfuri generale si orice altceva credeti ca va este necesar dar nu aveti spatiu al tine langa dumneavoastra. Se exclud de la depozitare bunurile, substantele si obiectele explozibile sau orice obiect interzis de legislatia Romana in vigoare.

Fiind si firma de mutari, tot noi va asiguram transportul obiectelor din casa catre depozitul unde vor fi plasate, precum si returul obiectelor din depozit in casa dumneavoastra.

Depozitarea se poate face pe un termen minim de 1 luna fara a exista un termen maxim.

Pentru mai multe detalii sau o oferta de pret, va rugam sa ne apelati la unul din urmatoarele numere de telefon 0760 653 396 sau 0737 592 549, pagina de Contact va sta deasemena la dispozitie.

 

Cand consideram ca va sunt necesare serviciile oferite mai sus:

  • Cand vreti sa renovati casa /apartamentul si vreti sa va depozitati in siguranta lucrurile din casa, astfel lucrurile nu vor fi deteriorate de tot dezastrul produs in urma unei renovari.
  • Cand stati cu chirie si vreti sa plecati in alta tara/localitate pentru o perioada de timp, si cautati o solutie mai economica de-a va pastra lucrurile in siguranta.
  • Cand aveti spatiu de depozitare limitat, dar in acelasi timp aveti multe lucruri la care nu vreti sa renuntati, cel putin nu pe termen scurt.
  • Cand pasiunea pentru motocicleta/bicicleta nu este ajutata si de spatiu de “parcare”.
  • Cand mobila, materialele de constructie, cada, electrocasnicele, au ajuns prea devreme, sau le-ai gasit la o promotie si nu aveti spatiu gata pentru ele.
  • Cand mica dumneavostra afacere are un boost de materiale si spatiu propriu este pur si simplu neicapator.
  • Cand aveti adunate mai multe cutii de la electrocasnice, aparatura si alte obiecte la care este obligatorie pastrarea cutiilor cat timp sunt in garantie.
  • Cand ati inclocuit anumite obiecte din casa si cele vechi pot fi valoricate, dar nu imediat.
  • Cand va aflati in situatia din poza de mai jos.supraaglomerat

Even medical researchers–often held up as exemplars by critics of their education counterparts–use different methodologies to point them to data conclusions.